Elma nieuws

huis versiert

11 mei weer lekker thuis!

9 mei laat in de avond eenmaal thuis aangekomen, weten we niet wat we zien!😍

Wat is het buiten bij ons huis allemaal ontzettend mooi versierd! Ballonnen, slingers, echt te gek allemaal!🎈

Onze lieve Elena wacht ons thuis op samen met opa en oma.😍

Geweldig om onze lieverds weer in het echt te zien. Dit is dan uiteraard ook een emotioneel gebeuren.

Binnen is het huis ook prachtig versierd met slingers. Knutselwerkjes van Elena. Er liggen kados en kaartjes klaar. Echt te gek en hartverwarmend allemaal.πŸ’–

We knuffelen elkaar lekker en genieten van elkaar.

Dan lekker naar bed, want het is al heel laat…

10 mei
Heerlijk uitgeslapen met zn allen na een mooie maar heftige thuiskomst gisterenavond.

Vandaag lekker genoten van ons 3en als gezinnetje. Elena mocht als uitzondering een dagje thuis blijven van school dus dat was heel erg fijn.

We hebben vandaag eens alle kaartjes en kadootjes en versieringen en dergelijke bekeken. Wat ontzettend lief en hartverwarmend hoe iedereen meeleeft. Ontzettend bedankt!πŸ’–

11 mei en hoe gaat het nu dan?

Het gaat goed. Ik begin een beetje bij te komen van de pittige vlucht. Het blijft een hele reis en onderneming als je zo ziek, zo’n lange heftige reis te moeten maken nadat je zo’n heftige behandeling hebt gehad.

Maar ik ben nu lekker thuis. Ik lig lekker in bed en blijf liggen en rusten zoveel als mijn lichaam aangeeft dat het nodig heeft.

De eerst 3 maanden zal ik geen bezoek ontvangen. Momenteel heb ik een heel laag afweersysteem die moet zich eerst weer op gaan bouwen. Daar is tijd voor nodig en die gaan we er dan ook goed voor nemen.

Ik zal veel rusten, goed moeten eten om aan te sterken na alle chemo’s en dergelijke en uiteindelijk ook weer met fysio aan huis gaan beginnen om weer fysiek op te kunnen bouwen.

Maar alles op zn tijd. Nu eerst goed uitrusten en aansterken.

Ontzettend blij en dankbaar dat ik deze behandeling heb kunnen ondergaan bij de experts in Rusland. πŸ’–

Heel erg dankbaar dat het zo soepel is verlopen. Zonder complicaties of gekkigheid. Nu lekker aan mijn herstel gaan werken en genieten van ons gezinnetje.πŸ’–

Lieve groetjes, deze keer uit gendringen 😍

Share on facebook
Facebook
Sluit Menu