Elma nieuws

1-mei--elma-moskou

1 mei 2019 Hier een berichtje vanuit de Isolatie/quarantaine

Ik zit nu voor de 8e dag in isolatie en ik vind het geweldig. Ik krijg nu de tijd om mijn de lichaam de rust te geven die het op dit moment oh zo nodig heeft. Niets hoeft en ik heb goed de tijd om alle rust te pakken.

De mensen hier zijn erg lief en zorgzaam voor me. Ze werken zeer hygiënisch en kundig, ik ben in ontzettend goede handen en dankbaar hier te zijn.

Ik rust veel, maar krijg ondertussen wat meer tijdsbesef en een dag/nachtritme. Ik verveel me totaal niet en geniet van de rust die ik nu kan pakken.

De artsen checken meerdere malen per dag of alles goed met me gaat en ze houden alle bloedwaarden en dergelijk die belangrijk zijn goed in de gaten. De artsen zijn tevreden, alles zit binnen de marges gelukkig. Het lichaam doet wat het moet doen, erg fijn te horen. Zo lang de arts tevreden is ben ik dat zeker ook haha.

De verwachting is dat ik nog circa een dag of 3 in quarantaine/isolatie moet blijven. Dat vind ik helemaal niet erg, ik geniet er juist van.

Ondertussen zijn alle haren ook uitgevallen. Ik heb er totaal geen problemen mee. We wisten dat dit het resultaat zou zijn van de chemo’s die ik heb gehad en dat is prima. Het groeit tzt vanzelf wel weer aan.

Elena zei zo mooi tegen me: mama je was eerst een prinses met lange haren. Toen was je een prinses met korte haren. En nu ben je een prinses met kalen haren! Haha geweldig hoe Elena er mee omgaat en er in staat.

We zijn zo blij en dankbaar dat Elena het zo goed oppakt en zo goed doet.

Met Peter gaat ook alles goed. Hij houdt thuis de boel geweldig draaiende en is op afstand een lieve steun voor me.

We worden door zoveel mensen gesteund en er wordt zo van alle kanten met ons meegeleefd. Dit doet ons enorm goed en waarderen we zeer. Iedereen heel erg bedankt hiervoor.

Ik ga nog even lekker verder genieten van mijn rust. Lang leve de isolatie/quarantaine nu het nog kan, haha.

Hele lieve groet uit Moskou!

Share on facebook
Facebook
Sluit Menu